Spartling af vægge og lofter

Skal du have spartlet dine vægge, inden du kan komme videre med dit malerarbejde, så står vi hos Malerfirmaet Bent Pedersen klar til at hjælpe dig. Vores malerfirma har eksisteret siden 1967, og vi har dermed mange års erfaring inden for blandt andet spartling af vægge og mange andre former for malerarbejde.

Vi varetager opgaver for både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Aalborg, Svenstrup, Nørresundby eller omegn, men vi varetager gerne opgaver i hele Nordjylland, hvis det er her, der er behov for vores ekspertise og erfaring.

Få et gratis tilbud​

Jess og Vivi sidder klar til at hjælpe dig med et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi bestræber os på at svarer indenfor 24 timer.

 
 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi varetager også gerne det efterfølgende malerarbejde

Spartling af vægge er utroligt vigtigt for at sikre en flot finish på det efterfølgende malerarbejde. Er væggene ujævne, eller er der tydelige huller i, så vil det meget nemt kunne ses ved det færdige resultat. Derfor kan det godt betale sig at lade en professionel maler stå for arbejdet med spartling af huller i væg og andre uregelmæssigheder, så du kan få et flot færdigt resultat.

Vi varetager naturligvis også gerne dit efterfølgende malerarbejde, hvis det ønskes. På den måde kan du være helt sikker på, at du får et veludført og professionelt resultat.

Vi tilbyder ikke kun spartling af væg, men også spartling af loft. Det kan for eksempel være spartling af gipsloft, der er nødvendigt for at sikre en ensartet overflade.

Kontakt os og indhent et tilbud på spartling af vægge og lofter

Kunne du tænke dig at få beregnet en billig pris på enten spartling af vægge eller lofter af gips, så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores fuldspartling, som vi udfører i højeste kvalitet.

Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit næste spartlingsprojekt.

Over 50 års erfaring

Vores mangeårige erfaring skinner igennem i vores arbejde.

Familievirksomhed

Malerfirmaet drives af søskendeparret Jess og Vivi.

Medlem af Danske Malermestre

Din garanti for et godt stykke arbejde udført i høj kvalitet.

Du sikres et sundt og allergivenligt indeklima

Vi anvender udelukkende miljøvenlige malerprodukter af høj kvalitet. Det garanterer både brugere og medarbejdere et sundt og allergivenligt indeklima.