Malerarbejde for private​

Som maler i dit hjem, vil vi gerne sikre os, at du føler dig godt og ordentligt behandlet hele forløbet igennem. Derfor er det vigtigt for os at få en personlig dialog omkring dine ønsker og forventninger, så vi sikre os, at du får den bedste og mest optimale løsning til dit hjem, uanset og det er inde eller udvendigt malerarbejde vi taler om.

Hvordan kommer vi i gang?​

Du ringer 98 16 90 55 eller skriver en e mail til jess@bentpedersen.dk.

Derefter laves der en aftale, hvor vi kommer på besøg i hjemmet, for at kigge på det der skal laves. Måske du har tegninger over det projekt du skal i gang med. Herfra får vi en snak om det malerarbejde der skal udføres. Der kan være flere muligheder malermæssigt, derfor foreslår vi også gerne alternativer og hvad det koster, så har du selv friheden, til at vælge.

Nogle gange er det lofter og væggene der skal males. Andre gange ønske man løsninger med tapeter, fuldspartlet vægge der skal filtbeklædes eller træværket der kræver en kærlig hånd, rør, radiator – ​ja mulighederne er mangfoldige.

​Det kunne også være de udvendige husfacader og træværket på privatboligen eller i sommerhuset, der trænger til, at bliver gjort noget ved.

Du modtager herefter et uforpligtende tilbud fra os – ​oftest ringer vi op for at høre, om du har modtaget tilbud og om der evt. er spørgsmål til det fremsendte.

Når du accepterer tilbuddet, ringer vi sammen for at aftale opstart mm.

Få et gratis tilbud​

Jess og Vivi sidder klar til at hjælpe dig med et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi bestræber os på at svarer indenfor 24 timer.

 
 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?​

Vores malerfirma har eksisteret igennem 50 år, så vi er ikke nybegynder, det siger sig selv. Der er del erfaring at trække på, som du, som kunde, kan nyde godt af.

Vi har en flok meget stabile, dygtige og engagerede medarbejdere. Hvad angår vores kvalitet, har vi altid ønsket at holde fanen højt. Vi bruger gode, testet og solide produkter, som vi selv har udvalgt fra vores leverandør. Vi udfører håndværksmæssigt korrekt malerarbejde og holde gerne de gamle traditioner højt, men er ikke forstokket. Vi fornyer os i takt med udviklingen men…​det skal kunne ses, at det er en håndværker der har været i dit hjem.

Her i firmaet kan vi godt lide, at lofter er hvide og væggene er tonet ind i en lidt mørkere nuance end helt hvidt. Der skal være forskel mellem loft og vægge, at kanterne står lige.
​ 

Kort sagt:
man skal kunne se, ​at du har haft en professionel maler inden for dørene.​

Værd at vide

Vi er medlem af Danske Malermestre, vi overholder overenskomster, har en grøn smiley hos arbejdstilsynet, vi bruger miljømærket malingsprodukter. Er du allergiker så få snak med os – da der findes specielle produkter på marked til jer.

Et godt råd:
​Har du udvendige projekter der skal males – så kontakt os gerne først på foråret, så vi kan få lagt dit projekt inde i vores kalender. Jo senere du melder ud – jo større risiko for, at vi ikke når det i det indeværende år. Den danske sommer er som bekendt lunefuld.​

Over 50 års erfaring

Vores mangeårige erfaring skinner igennem i vores arbejde.

Familievirksomhed

Malerfirmaet drives af søskendeparret Jess og Vivi.

Medlem af Danske Malermestre

Din garanti for et godt stykke arbejde udført i høj kvalitet.

Du sikres et sundt og allergivenligt indeklima

Vi anvender udelukkende miljøvenlige malerprodukter af høj kvalitet. Det garanterer både brugere og medarbejdere et sundt og allergivenligt indeklima.