Om Malerfirmaet Bent Pedersen

Traditionsrig malerfirma med mere end 50 års erfaring.

Historie

Da den unge malersvend Bent Pedersen drog fra Hirtshals til Aalborg, havde han næppe regnet med, at det malerfirma han startede op, den dag i dag stadigvæk er i fuld vigør 50 år efter. 

Hans principper om godt gendigt hårdværk, et ord er ord og en ”god tone” hinanden imellem lever i bedste ånd.

I 1999 valgte Bent, at træde tilbage og sønnen Jess og datteren Vivi tog herefter over.

Jess er malermesteren og daglig leder for vores medarbejdere, men han er ikke bleg for selv, at gå ud og svinge pensel.

Som han siger: ”Det er rart at kende sine egen malerprodukter men ikke mindst, at være i kontakt med malerfaget. ”

Få et gratis tilbud​

Jess og Vivi sidder klar til at hjælpe dig med et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi bestræber os på at svarer indenfor 24 timer.

 
 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maler håndhæver fagets traditioner

Jess vil meget gerne bevare de stolte traditioner omkring malerfaget, her må fanen godt holdes højt. Derfor har han altid været meget aktiv i malerlauget og foreninger. Bl.a. har han siddet i Aalborg og Nørresundby malerlaug i mange år og endog siddet på posten som Oldermand. Han er medlem i Aalborg håndværkere hus, hvor gamle traditioner stadigvæk kan ses og opleves. Et andet sted, hvor det også var vigtigt at være til stede, var i det lokale uddannelses udvalget. Her kunne han være med til at præge faget og de unge mennesker der gerne vil have en uddannelse inden for malerfaget.

Jess bryder sig ikke om man springer over, hvor gærdet er lavest.​ Det er ingen kunst at male lofter og vægge hvide.​

En maler der kan male lofter hvide, lave en flot og lige beskæring op mod loftet med vægfarven, som forstår at sætte farver sammen, som kan tone farver til, kan lakere i højglans og sætte et mønstret tapet op, men vigtigst af alt, vide hvilken bund man arbejder på og hvilke behandlinger der skal til, for at få et smukt udseende, se det kræver en god og dygtig maler som kan sit fag.​​

Jess har gennem sine mange år indenfor malerbranchen skabt et godt og solidt kendskab til det vi gør, og ikke mindst respekt omkring hans person. Han er vidende om mange ting og vores faste kunder spørger ham tit til råds mht. materialevalg, bundbehandlinger m.v. Han er hellere ikke bleg for at give sit besyv med, når du som kunde henvender dig, hvis han finder, at andre løsninger er bedre for dig.

I 1994 valgt Vivi at indtræde i malerfirmaet, og senere blev hun også medejere. Vivi sidder med bogholderi og økonomi og der udover elskede hun, at rådgive kunder i farvesammensætninger og materialer. Det at få lov, at komme ud og besøge vores kunder og hjælpe med, at finde lige de farver der kunne matche i deres hjem indvendigt som udvendigt, det er en skøn proces.

Hun kommer gerne på besøg eller inviterer dig ind til Kaolinvej 5 til en snak. Der findes så mange muligheder ikke bare med farver men også valg af produkter. Vivi brænder for, at få mennesker til at åben op og se hvad farver og materialer kan gøre for ens hjem. Vi kan lave de mest spændende miljøer hvis bare vi tør. Nogle gange med enkelte virkemidler.

Vivi bestrider vores Facebook side, hvor hun gerne dele ud af tips, muligheder og forslag.​

Over 50 års erfaring

Vores mangeårige erfaring skinner igennem i vores arbejde.

Familievirksomhed

Malerfirmaet drives af søskendeparret Jess og Vivi.

Medlem af Danske Malermestre

Din garanti for et godt stykke arbejde udført i høj kvalitet.

Du sikres et sundt og allergivenligt indeklima

Vi anvender udelukkende miljøvenlige malerprodukter af høj kvalitet. Det garanterer både brugere og medarbejdere et sundt og allergivenligt indeklima.