Facademaling

Malerfirmaet Bent Pedersen A/S har i mange år arbejdet med renovering og maling af facader. Vi kan derfor tilbyde en kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i jeres hus. Med beliggenhed i Aalborg hjælper vi ofte kunder Nørresundby, Svenstrup og omegn.

Vi har specialiseret os i alle typer opgaver på husets facade. Det betyder, at du får en kompetent og erfaren samarbejdspartner, hvis du vælger Malerfirmaet Bent Pedersen A/S til opgaven.

De fleste bygninger har elementer i facaden, der gør, at hele facaden ikke bør have samme farve. Det kan være murede detaljer, der skal males i kontrastfarver eller udvendigt træværk, der kan give et elegant farvespil i facaden.

Et vellykket farvevalg understreger husets form, udtryk og karakter. Tag os derfor med på råd fra starten, så du er sikker på, at alle elementer tænkes med.

Vi tilbyder blandt andet også spartling af vægge og 

tapetopsætning.​

Få et gratis tilbud​

Jess og Vivi sidder klar til at hjælpe dig med et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi bestræber os på at svarer indenfor 24 timer.

 
 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Over 50 års erfaring

Vores mangeårige erfaring skinner igennem i vores arbejde.

Familievirksomhed

Malerfirmaet drives af søskendeparret Jess og Vivi.

Medlem af Danske Malermestre

Din garanti for et godt stykke arbejde udført i høj kvalitet.

Du sikres et sundt og allergivenligt indeklima

Vi anvender udelukkende miljøvenlige malerprodukter af høj kvalitet. Det garanterer både brugere og medarbejdere et sundt og allergivenligt indeklima.