Malerarbejde til erhverv​

Vi ved hvor vigtigt det er, at man kan samarbejde og få tingene til at lykkes hinanden imellem. Derfor hjælper vi kunder i blandt andet Aalborg, Nørresundby og Svenstrup med alle malerprojekter.

Er du udlejer

Hos Malerfirmaet Bent Pedersen har vi mange års erfaring indenfor fraflytter lejligheder og ved hvor vigtigt det er, at tingene kører fra start til slut. Vi deltager gerne ved gennemgang af lejemålet, hvis du har brug for det. 

Ønsker du, at vi sørger for både malerarbejde, gulvarbejde og rengøring har vi en færdige pakke, som vi tilbyder. Vi sørger for koordineringen af tingene, så du ikke skal have bøvl med det.

Du kan stole på, at tingene er færdig til den aftalte tid.

Udvendige projekter

Har du udvendige projekter som facader, vinduer og døre mv. kan vi også være behjælpelige med det. 

Vi kender til de fleste behandlinger og produkter så er det mere op til dig, hvilke produkter du synes skal påføres. 

Vi rådgiver efter bedste evne i forhold til, hvilke produkter der egner sig bedst til dit træværk, baseret på dine ønsker.

Få et gratis tilbud​

Jess og Vivi sidder klar til at hjælpe dig med et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi bestræber os på at svarer indenfor 24 timer.

 
 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Erhvervslokaler

Trænger de til en opfriskning? Måske en udsmykning eller er det en større renovering I har i tankerne, så ring til os, tag os med på råd. Med 50 år på bagen er vi ikke nybegynder, vi kan vores malerfag.
​ 

Vi stiller krav til både os selv og vores medarbejdere

Det er vigtigt for os, at du står med et færdigt stykke malerarbejde, hvor du er tilfreds med slutresultatet.​

​Samarbejdspartner

Mangler I et godt og solidt malerfirma, med styr på tingene til et byggeprojekt, det være sig nybyggeri, renoveringsopgaver er vi altid friske med et tilbud.

Udsmykning hos Kinnarps​

Facadearbejde - før og efter​

Værd at vide om os

Vi har en grøn smiley hos arbejdstilsynet. Vi er medlem af Danske Malermester og vores medarbejder er lønnet efter overenskomsten. Vores produkter er miljømærket.​

Over 50 års erfaring

Vores mangeårige erfaring skinner igennem i vores arbejde.

Familievirksomhed

Malerfirmaet drives af søskendeparret Jess og Vivi.

Medlem af Danske Malermestre

Din garanti for et godt stykke arbejde udført i høj kvalitet.

Du sikres et sundt og allergivenligt indeklima

Vi anvender udelukkende miljøvenlige malerprodukter af høj kvalitet. Det garanterer både brugere og medarbejdere et sundt og allergivenligt indeklima.