Erhverv

Vi ved hvor vigtigt det er, at man kan samarbejde og få tingene til at lykkes hinanden imellem.

Er du udlejer:

Vi har mange års erfaring indenfor fraflytter lejligheder og ved hvor vigtigt det er, at tingene kører fra start til slut. Vi deltager gerne ved gennemgang af lejemålet, hvis du har brug for det. Ønsker du, at vi sørger for både malerarbejde, gulvarbejde og rengøring har vi en færdige pakke, som vi tilbyder. Vi sørger for koordineringen af tingene, så du ikke skal have bøvl med det.

Du kan stole på, at tingene er færdig til den aftalte tid.

Udvendige projekter:

Har du udvendige projekter som facader, vinduer og døre mv. kan vi også være behjælpelige med det. Vi kender til de fleste behandlinger og produkter så er det mere op til dig, hvilke produkter du synes skal påføres. Vi har bl.a. andet arbejde med Keim silikat, Silikone emulsions malinger, Olie emulsions maling, Skalcem mm.                                                                  

Erhvervslokaler:

Trænger de til en opfriskning? Måske en udsmykning eller er det en større renovering I har i tankerne, så ring til os, tag os med på råd. Med 50 år på bagen er vi ikke nybegynder, vi kan vores malerfag.

Vi stiller krav til både os selv og vores medarbejdere.

Det er vigtigt for os, at du står med et færdigt stykke malerarbejde, hvor du er tilfreds med slutresultatet. 

Udsmykning hos Kinnarps

Samarbejdspartner:

Mangler I et godt og solidt malerfirma, med styr på tingene til et byggeprojekt, det være sig nybyggeri, renoveringsopgaver er vi altid friske med et tilbud.

Værd at vide om os.

Vi har en grøn smiley hos arbejdstilsynet. Vi er medlem af Danske Malermester og vores medarbejder er lønnet efter overenskomsten. Vores produkter er miljømærket.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få updates med tilbud, nye blogindlæg, gode råd, tips og konkurrencer!

VI ER SOCIALE – ER DU?

KORT OM MALERFIRMAET BENT PEDERSEN

VI LØSER ALLE TYPER MALEROPGAVER

Malerfirmaet Bent Pedersen løser alle typer maleropgaver for virksomheder, institutioner og forretninger. Skal kontoret friskes op, butikslokalet have et nyt udtryk eller skal væggene males dekorativt i skoler og fritidsordninger?