Kvalitet og miljø

Det handler om indeklima, sundhed og arbejdsmiljø. Bent Pedersen A/S anvender udelukkende miljøvenlige malerprodukter af høj kvalitet. Det sikrer ikke bare en flot kvalitet og finish med lang holdbarhed. Det garanterer samtidig – og vigtigst – både medarbejdere og brugere et smukt, sundt og allergivenligt indeklima.

Alle vore malerprodukter lever op til såvel det nordiske miljømærke, Svanen og det officielle europæiske miljømærke, EU-Blomsten. Begge mærker tildeles produkter, der lever op til en række skrappe krav som særligt skånsomme for miljø og sundhed. Vel at mærke uden, at det går ud over kvaliteten.

Bent Pedersen A/S er din sikre malerforbindelse til dit næste projekt. Vi er medlem af Danske Malermestre – og lever op til alle denne organisations krav til kvalitetssikring.

Vi har således forpligtet os til at yde kvalitet i alt, hvad vi foretager os – og er omfattet af både Håndværksrådets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekte udført arbejde.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få updates med tilbud, nye blogindlæg, gode råd, tips og konkurrencer!

VI ER SOCIALE – ER DU?

KORT OM MALERFIRMAET BENT PEDERSEN

VI LØSER ALLE TYPER MALEROPGAVER

Malerfirmaet Bent Pedersen løser alle typer maleropgaver for virksomheder, institutioner og forretninger. Skal kontoret friskes op, butikslokalet have et nyt udtryk eller skal væggene males dekorativt i skoler og fritidsordninger?